GoTech+

 besplatna poštarina za iznose preko 10.000 din.

ROK ZA ISPORUKE JE 10 radnih dana tokom sniženja.

 

INTERNET PRODAVNICA BRENDO.rs

 

 

Izjava o konverziji


Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen se dobija konverzijom Vaše valute u dinar prema kursu Narodne banke Srbije.
Pri zaduživanju Vaše kartice isti iznos se konvertuje u Vašu loklanu valutu prema kursu koji primenjuju operatori kredtnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koje je naplaćena od cene koja je iskazana na našem sajtu.

 

Politika dostave robe

 

Nakon prijema porudžine Interbag trade d.o.o (Brendo.rs) će Vam poslati naručeni proizvod (proizvode) putem poštanske službe City express ili nekog drugog kurirskog operatera.

Rok isporuke od dana narudžbine je 5-7 radnih dana na adresu naručioca. Za vreme sniženja zbog velikih gužvi kod kurirskih službi može doći i do kašnjenja , rok za isporuku je 10-15 dana.

Roba je fizički obezbeđena, zaštićena od neopreznog i grubog rukovanja od strane dostavljača.

Na pakovanju proizvoda se nalaze sve relevantne informacije o robi, dostavljaču i naručiocu.

 Eventualna ograničenja koja mogu uticati na dostavu robe

 

 

Na dostavu robe u predviđenom roku mogu uticati eventualne greške u radu poštanske službe City Express kao i nedostatak određene robe na lageru.

U tom slučaju naručilac će biti blagovremeno obavešten o problemu od strane dobavljača.

 

Politika reklamacija

 

 

Reklamacija kupaca uzrokovane su nezadovoljstvom kupaca zbog sledećih razloga:

  • oštećenje robe pri transportu do kupca
  • oštećenje robe u toku korišćenja
  • neodgovarajuća veličina kad je u pitanju istovrsna roba različitih brojeva
  • greške prilikom pakovanja pogrešnog artikla koji prati osnovnu porudžbinu
  • drugih, nepredvidljivih razloga koji dovode do nezadovoljstva kupca

Opšti uslovi poslovanja BRENDO.rs Internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje Interbag do.o. Novi Beograd (u daljem tekstu: “Prodavac”). Opšti uslovi poslovanja Brendo Internet prodavnice detaljnije su utvrđeni po oblastima, kojima možete pristupiti klikom na željenu oblast, a sve u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrašača.

BRENDO INTERNET PRODAVNICA je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Njime upravlja Interbag Trade d.o.o . Novi Beograd. Bulevar Zorana Djindjića 69. Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem (u daljem tekstu: “Potrošač” u Internet prodavnici).

Brendo INTERNET PRODAVNICA Omogućava Potrošačima korišćenje usluga i sadržaja svoje stranice, a prava i obaveze Prodavca i Potrošača su regulisana dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge stranice www.brendo.rs Korišćenjem bilo kojeg dela stranice, smatra se da su Potrošači upoznati Uslovima korišćenja BRENDO.rs Internet prodavnice, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ove stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

BRENDO INTERNET PRODAVNICA može revidirati uslove korišćenja u bilo kojem trenutku, ažuriranjem ovog dokumenta. Uslovi korišćenja su obavezujući za Potrošače, te savetujemo da se redovno posećuju, radi pregleda eventualnih izmena.

 

 

Zaštita potrošača

 

 

U ime www.brendo.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Interbag Trade d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Povraćaj sredstava

 

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda. Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Potrošač ima pravo na povrat novca od naše firme, ukoliko se artikal vrati  u roku od 14 dana. 

 

Procedura povrata novca : Ako je kupac platio pouzećem, novac vraćamo na tekući račun nakon povrata artikla u našu radnju iz koje je artikal i poslat kupcu. Kupac je dužan da pošalje popunjen obrazac odustanka od kupovine.

Ako je kupac platio karticom, povrat novca se vrši preko banke u iznosu koji je kupac platio ili ako je kupac vratio jedan artikal od više koje je poručio, vraća se samo za taj iznos artikla koji je vraćen u našu radnju.

 

Po prijemu proizvoda,
utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen.

Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost
robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono
što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.

Procenat oštećenja utvđuje ovlašćeno lice u INTERBAG TRADE DOO , te se za utvrđeni procenat umanjuje iznos koji se vraća potrošaču.

Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca u tolikoj
meri da se proizvod više ne može prodavati, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na
njegov trošak.”

 

 

Procedura za povraćaj sredstava

 

 

Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Vaš JMBG (opciono)
  • Broj dinarskog tekućeg računa na koji će biti uplaćena sredstva

Tražene podatke možete dostaviti na mail marketing@interbag.rs

 

Registracija

 

Potrošač prihvata propozicije ovog sajta samim činom registracije. Proces registracije je izuzetno jednostavan i od Potrošača zahteva samo osnovne podatke. Prilikom registracije Potrošač popunjava formular, a svaki naredni put je dovoljno da se Potrošač samo uloguje na svoj nalog. Kao registrovani član Potrošač ima mogućnost da u svako doba podnese zahtev da se iščlanjenje, čime će i Vaši podaci biti izbrisani iz naše baze podataka, u roku od 7 do 10 dana od dana kada zahtev bude primljen.

 

Proces poručivanja

Sve informacije o procesu kupovine možete pogledati na linku u nastavku kako-kupiti

 

Uslovi i način isporuke

Više informacija o uslovima i načinu isporuke možete pogledati isporuke

 

Način plaćanja

 

Potrošač robu može platiti pouzećem ili putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro, Amex ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta (za plaćanje karticom je neophodna prethodna registracija) . Potrošač kreira porudžebnicu klikom na taster POTVRDI. U trenutku kada Potrošaču stigne potvrda porudžbenice od strane Brendo Internet prodavnice, Potrošač preuzima obavezu plaćanja i preuzimanja naručene robe, a BRENDO Internet prodavnica preuzima obavezu slanja poručenog artikla Potrošaču, ukoliko je dostupan.

 

Plaćanje gotovinom pri isporuci pošiljke

 

Opcija plaćanja pouzećem omogućuje Potrošaču da plati vrednost porudžbine prilikom dostave poručene robe. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, kuriru prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Plaćanje platnim karticama: 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.
Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Sva plaćanja se biti obavljena u dinarima (RDS). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti kovertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

 

Cene u Brendo internet prodavnici

 

Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena bez prethodnog obavešavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca. Takodje sajt Brendo.rs zadržava pravo da usled hakerskih ili drugih grešaka ne isporuči artikal po ceni po kojoj je Kupac poručio, ukoliko je došlo do greške.

 

Odustanak od kupovine

 

Više informacija o pravu potrošača na odustanak od ugovora možete pogledati ovde. pravo-na-odustajanje

 

PRIMEDBE I REKLAMACIJE NA RAD INTERNET PRODAVNICE www.brendo.rs

Više informacija o reklamacijama možete pogledati Reklamacije

 

Politika privatnosti

Više informacija o Politici privatnosti možete pogledati politika-privatnosti

 

Politika kolačića

Više informacija o politici kolačića možete pogledati politika-kolacica

 

Završne odredbe

Isporučilac zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih potrošača. Svaki potrošač prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.

CARPISA - BRENDO Interbag trade d.o.o © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.
https://www.brendo.rs/images/banners/941.jpg ×